Katsastushuolto palvelumme huolehtii auton katsastamisesta

Sijaisauto tekee elämästä helpompaa. Mikäli tarvitset sijaisautoa korjauksen ajaksi, autamme auton järjestämisessä.

Pikayhteydenotto!

jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensitilassa!

husband car mechanic and woman customer make an agreement on the repair of the car.

Tarjoamme vaivattoman tavan autosi katsastukseen

Tarkastamme auton, huollamme sen kuntoon katsastusta varten ja käytämme sen halutessasi myös katsastuksessa. Katsastushuolto kannattaa ajoittaa määräaikaishuollon yhteyteen, näin hoidat kaksi asiaa yhdellä kertaa. Katsastuskonttorilla odottaminen ja jännittäminen on historiaa – Me hoidamme sen puolestasi.

 

husband car mechanic and woman customer make an agreement on the repair of the car.

Vuosihuollot ja määräaikaishuollot

Kauttamme saat auton vuosihuollon ja määräaikaishuollon edullisesti ja vaivattomasti. Saat aina tarkan kustannusarvion huollosta ennen työn aloittamista. Hintamme ovat aina edulliset ja kilpailukykyiset.

Tuo autosi huollettavaksi ja voit olla varma, että katsastus sujuu mutkattomasti. Halutessasi voimme myös katsastaa auton huollon yhteydessä, jolloin pääset suoraan nauttimaan turvallisista ja huolettomista kilometreistä.

Jakohihnan vaihto

Auton jakohihnan vaihtotyöt suoritetaan valmistajan suosittelemien huolto-ohjelmien mukaisesti. Yleensä, kun puhutaan jakohihnan vaihdosta, tarkoitetaan todellisuudessa koko osasarjaa. Ohjainrullat ja kiristimet kuuluvat sarjaan, joten ne sopivat yhteen keskenään ja varmistavat luotettavan lopputuloksen ja toiminnan. Mikäli vesipumppu on jakohihnan pyörittämä, on sekin syytä uusia vaihdon yhteydessä.