Edullista ja nopeaa autohuoltoa merkistä riippumatta

Tom Jerry Autokorjaamo on paikallinen yritys, joka tarjoaa kattavat autohuollon palvelut. Huollamme ja korjaamme kaikki autot merkistä tai iästä rippumatta monien vuosien kokemuksella. Liikkeemme sijaitsevat Turun ja Kaarinan rajalla.

Vuosihuollot ja määräaikaishuollot

Kauttamme saat auton vuosihuollon ja määräaikaishuollon edullisesti ja vaivattomasti. Saat aina tarkan kustannusarvion huollosta ennen työn aloittamista. Hintamme ovat aina edulliset ja kilpailukykyiset.

Tuo autosi huollettavaksi ja voit olla varma, että katsastus sujuu mutkattomasti. Halutessasi voimme myös katsastaa auton huollon yhteydessä, jolloin pääset suoraan nauttimaan turvallisista ja huolettomista kilometreistä.

Alusta ja jarrutyöt

Kunnossa olevat jarrut ovat autoilun turvallisuutta. Siksi ajamme kaikki määräaikaishuoltoon tulevat autot jarrudynamometrin kautta. Viallisten jarrujen korjauksesta sovitaan asiakkaan kanssa. Korjauksessa käytetään laadukkaita ja hyväksi koettuja varaosia.

Autosähkötyöt

Sähkövikainen auto ei käynnisty tai se käy huonosti. Nopeaa huoltoa vaativa sähkövika hoituu helposti. Yleisin syy löytyy autojen akuista. Isommat sähköviat, kuten laturin huono kunto vaatii pidempiaikaisen työn. Diagnostiikka löytää hankalankin sähkövian.

Ilmastointihuolto

Ilmastoinnin täyttöhuolto on suoritettava vähintään kahden vuoden välein. Ilmastointihuolto tehdään, koska kosteuden tiivistyminen sekä kylmäaineen vähäinen määrä heikentävät huomattavasti ilmastointilaitteen tehoa.

Vähäinen kylmäaineen määrä rasittaa ilmastointijärjestelmää ja lisää polttoaineen kulutusta. Vuodessa kylmäainetta häviää normaalikäytössä n. 10%. Varaa aikasi tarkistukseen tai tule ilman ajanvarausta!

Käytössämme on sähköinen huoltokirja

Meillä on käytössä sähköinen huoltokirja esimerkiksi seuraaville automerkeille:

Jakohihnan vaihto

Auton jakohihnan vaihtotyöt suoritetaan valmistajan suosittelemien huolto-ohjelmien mukaisesti. Yleensä, kun puhutaan jakohihnan vaihdosta, tarkoitetaan todellisuudessa koko osasarjaa. Ohjainrullat ja kiristimet kuuluvat sarjaan, joten ne sopivat yhteen keskenään ja varmistavat luotettavan lopputuloksen ja toiminnan. Mikäli vesipumppu on jakohihnan pyörittämä, on sekin syytä uusia vaihdon yhteydessä.

Öljynvaihto

Öljynvaihto on autolle erittäin tärkeä huoltotyö. Öljynvaihdolla saat autoosi lisää luotettavia kilometrejä, kun moottori pysyy kunnossa eikä vaurioita moottoritilaan muodostu.

Öljynvaihto on hyvä suorittaa myös vaihteistoon ja auton perän tasauspyörästöön.

Milloin huoltoon?

Auton jakohihna on kuluva ja vaihdettavissa oleva osa, jolla on valmistajan määrittämä vaihtovälisuositus. Sen vaihtoväli autossa on tavallisesti 50 000–160 000 kilometriä tai yleensä 5 vuotta.

Muut palvelut

Katsastuspalvelut kuuluvat myös huollon piiriin, jossa hoidamme myös katsastuskäynnin puolestasi Huolto ei aina riitä. Tarpeen tulleen saat autokorjaamon palvelut isompiin korjaustoimiin. Katsastuspalvelu hoitaa vuosikatsastukset. Soita saadaksesi lisää palveluita.